top of page

Access Bars

Access-Bars02.jpg

"Herinner je gisteren,

Droom van morgen,

Leef vandaag!"

onbekend

Een Bars behandeling helpt om emoties en gedachten los te laten die je belemmeren en laat je ontspanning en rust ervaren. Access Bars ™ zijn 32 punten op je hoofd. In deze punten zit lading van ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen als patronen opgeslagen. Door deze punten met zachte aanraking te activeren, wordt deze spanning ontladen. 

 

Wil je stressgevoelens, angsten, depressieve gedachten en/of een "vol, druk hoofd" verminderen?

Wil je je slaap verbeteren?

Wil je meer ontspanning in je lichaam ervaren?

Wil je overtuigingen, beperkingen en belemmerende gedachten, emoties op ruimen?

Is je leven nog niet zoals je eigenlijk zou willen dat het is?

Dit kan allemaal met Access Bars™. In het ergste geval zal je je ontspannen voelen alsof je een hoofdmassage hebt gehad. In het beste geval ga je direct tot 3 weken erna veranderingen in je denken en gedrag en emoties merken. 

 

Deze behandeling is voor iedereen fijn en speciaal voor iemand in rouw kan het een aanvulling zijn op je verhaal vertellen en de begeleiding bij aspecten in je rouwproces. Je hoeft niet te praten (mag wel). Door de aanraking kunnen emoties op een andere manier gevoeld worden.

Een sessie duurt ca. 60 minuten. Bij het nalopen van de bars lig je aangekleed op je rug op een massagetafel, lekker ontspannen onder een deken en met je hoofd op een kussen.

Home

Zie Ben Ga Coaching

Van "overleven" naar fijn verder leven na een verlies
bottom of page