Energetische behandelingen

"Herinner je gisteren,

Droom van morgen,

Leef vandaag!"

onbekend

BARS BEHANDELING

Een Bars behandeling kan voor iemand in rouw een aanvulling zijn op je verhaal vertellen of begeleid worden bij moeilijke aspecten in je rouwproces. Je hoeft niet te praten (mag wel). Door de aanraking kunnen emoties op een andere manier gevoeld worden.

Access Bars ™ zijn 32 punten op je hoofd. In deze punten zit lading van ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen als patronen opgeslagen. Door deze punten met zachte aanraking te activeren, wordt deze spanning ontladen. En kan je alles loslaten wat jou belemmert om te ontspannen en rust te ervaren. 

 

Wil je stressgevoelens, angsten, depressieve gedachten en/of een "vol, druk hoofd" verminderen?

Wil je je slaap verbeteren?

Wil je meer ontspanning in je lichaam ervaren?

Wil je overtuigingen, beperkingen en belemmerende gedachten, emoties op ruimen?

Is je leven nog niet zoals je eigenlijk zou willen dat het is?

Dit kan allemaal met Access Bars™. In het ergste geval zul je je ontspannen voelen alsof je een hoofdmassage hebt gehad. In het beste geval ga je direct tot 3 weken erna veranderingen in je denken en gedrag merken. 

Een sessie kan 60 of 90 minuten duren. Bij het nalopen van de bars lig je aangekleed op je rug op een massagetafel, lekker ontspannen onder een deken en met je hoofd op een kussen.

Omdat het najaar bij uitstek geschikt is om "los te laten", kun je in de maand december ook nog kennis maken met een Bars behandeling met coaching voor 55 euro (ipv 88 euro). 

======================================================================

ENERGETISCHE FACELIFT BEHANDELING

De Facelift is een energetische behandeling die al je lichaamscellen verjongd: niet alleen van je gezicht en huid, maar ook van je organen en dus van je gehele lichaam. Het helpt je om alles wat je niet meer dient los te laten. Het is een heling voor lichaam en geest en dat weerspiegelt zich in je gelaat en huid en je voelt het in je lichaam.


Kortom: het is een ontspannende behandeling die zorgt voor een jongere, frisse uitstraling en meer energie, rust en helderheid. 
 

De behandeling bestaat uit een zachte aanraking op de huid van je gezicht, hals en borstbeen.

 

Omdat ik er heel enthousiast over ben en het graag doorgeef, bied ik jou in de maand december een Access Facelift behandeling voor de introductie prijs van

€ 55,=. Wil je het meerdere keren proberen om echt resultaat te zien en merken? Dan bied ik je drie behandelingen voor € 45 euro per behandeling. 

==================================================================

Beide behandelingen zijn fijn en voor iedereen die vrijer en meer vanuit ontspanning wil leven!

Als je bij het lezen denkt of voelt dat het wat voor jou zou kunnen zijn, ben je van harte welkom! Om een afspraak te maken, vul je het contactformulier in of kun je me bellen op 06-20089582.

Op de website van accessconsciousness vind je meer informatie over de Bars en Facelift.

Zie Ben Ga Coaching

Home
Van overleven naar leven na een dierbaar verlies

​© 2019, door Zie Ben Ga Coaching, alle rechten voorbehouden

  • Wix Facebook page
  • Instagram
  • LinkedIn Social Icon
  • Wix Google+ page