Mijn levensmotto:

"Laugh, Love, LIVE!"

William K. Howerd

(originele volgorde: Love, Live and Laugh, 1929)

Over mij

Mijn naam is Therèse Siebenga. Ik werk vanuit mijn praktijk in Apeldoorn. Naast mijn passie om vanuit verbinding mensen te ont-moeten (en coachen), haal ik levensvreugde uit mijn twee kinderen, schilderen, wandelen, natuur, yoga, reizen en lezen. 

Na mijn HBO-studie(s) en diverse banen in het bedrijfsleven (o.a. in de evenementen-, IT- en de levensmiddelenbranche als Personeelsadviseur) ben ik een andere weg in geslagen en volg ik nu mijn passie. Het overlijden van mijn levensmaatje heeft mijn leven een wending gegeven. Het heeft naast rouw en verdriet, een proces van bewustwording en zingeving in gang gezet, die me veel gebracht heeft. Deze inzichten wil ik in de begeleiding graag delen met anderen.In mijn coaching maak ik gebruik van een variëteit aan methodieken en oefeningen op het gebied van o.a. mindfulness, systemisch werken en spiegelen. Ik heb een verscheidenheid aan opleidingen en trainingen gevolgd en ben gecertificeerd op het gebied van coaching, rouwbegeleiding en helend therapeutisch tekenen.

Mijn intuïtie, mijn levenservaringen en de spiegels die mij zijn voorgehouden door "de school van het leven", helpen mij om anderen betekenisvol en vanuit verbinding te begeleiden.​Ik doe dat met respect en betrokkenheid, een luisterend oor, spiegelend, creatief, in gesprek met jezelf en met aandacht voor wat er in het moment is.Dit is wat anderen over mij zeggen:

Home

Zie Ben Ga Coaching

Van overleven naar leven na een dierbaar verlies

​© 2020, door Zie Ben Ga Coaching, alle rechten voorbehouden

  • Wix Facebook page
  • Instagram
  • LinkedIn Social Icon
  • Wix Google+ page