top of page

Mijn eerste filmpje


Ik heb dit filmpje op 18 maart op Facebook geplaatst.

Hierin stel ik mezelf kort voor en vertel wat ik met Zie Ben Ga Coaching doe.


De aanleiding voor het maken van het filmpje was dat er veel gebeurt in deze "Corona-tijd". Dat wat vanzelfsprekend was, is dat niet meer. Ik zie een aantal overeenkomsten met wat me persoonlijk is overkomen, een wereldcrisis cq een "persoonlijke crisis", en dat wil ik met jullie delen. Dit is mijn ervaring en wat ik zie. Volg wat klopt voor jou ;-).


Er overkomt ons iets. We hebben een keuze hoe we daar mee omgaan. Wat kies jij? Wat geef jij aandacht? Alles wat aandacht krijgt, wordt groter....


Ik heb mijn werkzaamheden tijdelijk gestopt. Om iets te kunnen doen wat in lijn ligt met mijn werk, heb ik het volgende bedacht: heb je behoefte aan een luisterend oor of handvaten in deze situatie? Ik bied kosteloos een luisterend oor op doordeweekse dagen tussen 10 en 12 uur. Voel je angst, wil je je verhaal delen (delen is helen), is er iemand in je omgeving ziek, heb je te maken met een verlies (van een dierbare, van werk, van verbinding met anderen) of is er iets anders dat je bezig houdt? Ik ben bereikbaar op telefoonnummer: 06-20089582.


Ik wens je ondanks de maatregelen in deze tijd een fijne tijd, geniet van wat er wel is, zorg goed voor jezelf, wees lief voor jezelf en voor elkaar.


Vanuit liefde,

Therèse

10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Home

Zie Ben Ga Coaching

Van "overleven" naar fijn verder leven na een verlies
bottom of page